Skip to main content

Ρωσία: 13 νεκροί μετά από φωτιά σε καφετέρια

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ/REUTERS
Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Δεκατρείς άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά από φωτιά που ξέσπασε σε καφέ στην πόλη Κοστρόμα, της Ρωσίας σε απόσταση περίπου 300 χιλιομέτρων από τη Μόσχα.

«Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν 13 θύματα από την πυρκαγιά», ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της περιφέρειας Σεργκέι Σιτνίκοφ στο κοινωνικό δίκτυο Telegram.

Η πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε την περασμένη νύκτα σε ένα καφέ με την ονομασία «Poligon», κατασβέστηκε νωρίς το πρωί, διευκρίνισε ο κυβερνήτης, ο οποίος έκανε λόγο για πέντε τραυματίες. Σύμφωνα με τις υπηρεσίες άμεσης βοήθειας, η πυρκαγιά επεκτάθηκε σε μια επιφάνεια 3.500 τετραγωνικών μέτρων.

Επικαλούμενο αστυνομική πηγή το πρακτορείο Ria-Novosti μετέδωσε πως 250 άνθρωποι απομακρύνθηκαν απο την πολυκατοικία, στην οποία βρισκόταν το καφέ όπου εκδηλώθηκε η πυρκαγιά.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.