Μαρινόπουλος Α.Ε: Ο Γ. Βογιατζάκης στη θέση του αναπληρωτή γενικού διευθυντή

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013 14:14
UPD:14:17

Τη θέση του αναπληρωτή γενικού διευθυντή της Μαρινόπουλος Α.Ε. για Ελλάδα, Αλβανία και FYROM, αναλαμβάνει ο Γιώργος Βογιατζάκης, μέχρι σήμερα διευθυντής Ανάπτυξης και Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας.

 Στις νέες διοικητικές ευθύνες του περιλαμβάνονται η διεύθυνση Συντονισμού Υπερμάρκετ, Σουπερμάρκετ, Convenience Stores, Franchise, Supply Chain & Logistics, Ανάπτυξης Δικτύου, Ανθρώπινου Δυναμικού, IT, Δημοσίων Σχέσεων και Ασφαλείας.

Βιογραφικό

Ο κ. Βογιατζάκης έχει σπουδάσει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο «Ruhr University» στο Bochum της Γερμανίας, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1979 στην Kleider Werke. Το 1986 εντάχθηκε στην εταιρεία Shell Hellas, από όπου αποχώρησε το 2000 κατέχοντας τη θέση διευθυντή Ανάπτυξης Δικτύου Ελλάδος, Ιταλίας και Τουρκίας για τη Shell Europe. Στη συνέχεια διετέλεσε διευθυντής Ανάπτυξης στη McDonalds Hellas και από το 2003 αποτελεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Μαρινόπουλος ΑΕ, διατηρώντας τη θέση του διευθυντή Ανάπτυξης, Δημοσίων Σχέσεων, Franchise, Supply & Logistics και Convenience Stores της εταιρείας.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα