Νέο πιλοτικό κατάστημα ΔΕΗ στο Μαρούσι

Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 14:15
UPD:14:20

Τη νέα εποχή στην εξυπηρέτηση των πελάτων της εγκαινιάζει η ΔΕΗ, με το πρώτο πιλοτικό κατάστημα στο Μαρούσι, στη Λ. Κηφισίας 167.

«Δεν αλλάζουμε μόνο design, αλλάζουμε φιλοσοφία! Τα νέα μας καταστήματα - με αφετηρία το κατάστημα του Αμαρουσίου - παρέχουν πλέον μία μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης σε χώρους που ακολουθούν τις πιο σύγχρονες τάσεις στο σχεδιασμό» αναφέρει η Επιχείρηση.

Όπως εξηγεί, το εσωτερικό του καταστήματος χωρίζεται σε τρεις ζώνες:

- Τη ζώνη ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης myΔΕΗ Service Point, όπου οι πελάτες μπορούν να εγγραφούν και να διαχειριστούν τους λογαριασμούς τους e-bill, να υποβάλλουν αίτημα και να εξυπηρετηθούν ηλεκτρονικά ή να προγραμματίσουν το ραντεβού τους σε ημέρα και ώρα της επιλογής τους.

- Τη ζώνη γρήγορης εξυπηρέτησης.

- Τη ζώνη της εξυπηρέτησης από εξειδικευμένους συμβούλους ενέργειας.

Παράλληλα, στο νέο πιλοτικό κατάστημα της ΔΕΗ στο Μαρούσι υπάρχει ειδικός χώρος πώλησης έξυπνων προϊόντων, τελευταίας τεχνολογίας. Για τις πρώτες ημέρες της λειτουργίας του νέου καταστήματος ΔΕΗ στο Μαρούσι, οι πελάτες μπορούν επωφεληθούν από μία μοναδική προσφορά: Έκπτωση 50% σε προϊόντα έξυπνης τεχνολογίας Xiaomi έως τις 6/8/2021.

Οι πελάτες στο νέο κατάστημα της ΔΕΗ μπορούν να εξυπηρετηθούν όλο το 24ωρο για πληρωμές λογαριασμών μέσω του myΔΕΗ24 για πληρωμές λογαριασμών 24/7.

Ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Γιώργος Καρακούσης, δήλωσε: «Η αναβάθμιση της εμπειρίας του πελάτη, είναι στον πυρήνα της νέας φιλοσοφίας της ΔΕΗ. Στο κατάστημα στο Μαρούσι εφαρμόζουμε πιλοτικά όλες τις νέες μας ιδέες και εξελίσσουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας με στόχο να ανταποκριθούμε άμεσα και αποτελεσματικά στις ανάγκες των πελατών κάθε γενιάς. Παρουσιάζουμε το πρώτο κατάστημα της νέας εποχής της ΔΕΗ και σύντομα θα μπορείτε να ανακαλύψετε τον νέο κόσμο της ενέργειας στα καταστήματά μας σε όλη την Ελλάδα».

Το νέο κατάστημα της ΔΕΗ στο Μαρούσι (Λ. Κηφισίας 167) λειτουργεί καθημερινά από τις 07:30 έως τις 20:00, ενώ παρέχει και τη δυνατότητα ηλεκτρονικού ραντεβού.

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα