Στον Όμιλο Συγγελίδη και η αντιπροσωπεία της Mazda

Πέμπτη, 02 Μαΐου 2019 12:17
UPD:12:21
EPA/IAN LANGSDON

Του Γιάννη Κανουπάκη
jkan@naftemporiki.gr

Η Mazda ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με τον Όμιλο Συγγελίδη  θα ξεκινήσει και πάλι τις πωλήσεις καινούργιων οχημάτων της στην Ελλάδα μέσα στο τρέχον έτος. Η αρχή θα γίνει με σημείο πώλησης στο νότιο τομέα της Αθήνας από το καλοκαίρι.

Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Syngelidis Group, Πολυχρόνης Συγγελίδης, αναφέρει ότι: «Είμαστε ευτυχείς που η Mazda επέλεξε την ομάδα μας για αυτή την προσπάθεια σε αυτή τη συναρπαστική στιγμή για τη μάρκα. Είμαστε βέβαιοι ότι η μακροχρόνια δέσμευσή μας να επιτύχουμε ηγετική θέση στην τοπική αγορά αυτοκινήτου παρέχοντας ολοκληρωμένη προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών και κορυφαία εμπειρία πελατών, θα επιτρέψει σε μια νέα γενιά Ελλήνων να ερωτευτούν τα αυτοκίνητα της Mazda».

Ο David McGonigle, περιφερειακός διευθυντής της Mazda Central και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, τόνισε από την πλευρά του τα εξής: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε την πώληση νέων οχημάτων στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια έχουμε συνεχώς λάβει αιτήματα από ενδιαφερόμενους καταναλωτές για να διαθέσουμε τα αυτοκίνητά μας προς πώληση στην Ελλάδα και τώρα αισθανόμαστε ότι ο καιρός είναι η σωστή στιγμή. Με τον όμιλο Συγγελίδη, βρήκαμε ένα τοπικό συνεργάτη υψηλής ποιότητας που κατανοεί το εμπορικό μας σήμα και ο οποίος θα εξασφαλίσει την επιτυχή επανένταξή του σε μια αγορά που η Mazda έχει μακρά ιστορία».

Σημειώνεται πως η Mazda αντιπροσωπευόταν αποκλειστικά από την εταιρεία «Έλμα ΑΕΒΕΑ από το 1981. Τον Ιούλιο του 2014, ωστόσο, κατατέθηκε αίτηση πτώχευσης και έκτοτε το σήμα βρέθηκε «στον αέρα» εμπορικά στη χώρα μας. Διατηρήθηκε, όμως, το δίκτυο των 14 εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Mazda, οι οποίοι παρείχαν υπηρεσίες, συντήρηση και αρχικά ανταλλακτικά σε εθνικό επίπεδο. Μετά την τελευταία εξέλιξη, πάντως, οι Έλληνες οδηγοί, πλέον, θα μπορούν να δοκιμάσουν την τελευταία μοντέρνα σειρά αυτοκινήτων της Mazda, όπως το ολοκαίνουργιο Mazda3, το Mazda MX-5, που πωλούν δύο roadster και το κορυφαίο Mazda CX-5 SUV.

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα