Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 08 Απριλίου 2019 10:03

Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 2018 ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Αθήνα, 5 Απριλίου 2019       ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 2018 ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ   Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 5 Απριλίου, στο κτίριο Διοίκησης της Εταιρείας και μέσω τηλεδιάσκεψης, ...

Αθήνα, 5 Απριλίου 2019

 

 

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 2018 ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 5 Απριλίου, στο κτίριο Διοίκησης της Εταιρείας και μέσω τηλεδιάσκεψης, η παρουσίαση των ετήσιων οικονομικών αποτελεσμάτων της ΕΥΔΑΠ σε εκπροσώπους της χρηματιστηριακής αγοράς.

Στην εκδήλωση,  παραβρέθηκαν  ο Πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ιωάννης Μπενίσης, καθώς και ανώτερα στελέχη της Εταιρείας. Παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα οικονομικά αποτελέσματα του έτους καθώς και τα σημαντικά γεγονότα  του 2018.

Η συζήτηση που ακολούθησε, επικεντρώθηκε στο σχεδιασμό της Εταιρείας για το μέλλον και την βιώσιμη ανάπτυξή της, το στρατηγικό σχεδιασμό και την πρόοδο των σημαντικών έργων που έχουν ενταχθεί στο επενδυτικό πρόγραμμα της ΕΥΔΑΠ. Συζητήθηκε η ποιότητα του νερού που προσφέρεται στους καταναλωτές, οι αντικαταστάσεις των παλαιών δικτύων που συνεχίζονται ανελλιπώς καθώς και η προοπτική επέκτασης της Εταιρείας μέσω της παραλαβής δικτύων αλλά και της κατασκευής των νέων Κέντρων Επεξεργασίας Λυμάτων σε όλη την Αττική.

Έμφαση δόθηκε επίσης στη βελτίωση της εταιρικής λειτουργίας και στον εκσυγχρονισμό που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα, με έμφαση στην εξυπηρέτηση των πελατών και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχεται.

Ενημερώνεται το επενδυτικό κοινό ότι η παρουσίαση της Εταιρείας θα βρίσκεται αναρτημένη στον δικτυακό τόπο της ΕΥΔΑΠ (www.eydap.gr) στην ενότητα Σχέσεις με Επενδυτές.