Skip to main content

Το ν/σ για τα κόκκινα δάνεια στο επίκεντρο συνάντησης Στουρνάρα – Τσακαλώτου – Σταθάκη

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το νομοσχέδιο για τη μεταφορά των κόκκινων δανείων σε εξειδικευμένες εταιρίες ή funds συζητήθηκε στη συνάντηση που είχαν το μεσημέρι ο διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας, ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος. 

Υπενθυμίζεται ότι το σχετικό ν/σ είναι ένα από τα 13 προαιπαιτούμενα που πρέπει να ψηφιστούν, προκειμένου να εγκριθεί η εκταμίευση της δόσης του 1 δισ. ευρώ.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, η Τράπεζα της Ελλάδος είχε καθοριστικό ρόλο στη συγγραφή του συγκεκριμένου νομοσχεδίου, το οποίο -σύμφωνα με πληροφορίες- στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στον Κώδικα Δεοντολογίας τον οποίον είχε αναθεωρησει.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.