Skip to main content

Peaky Blinders: Ο ηθοποιός Πολ Άντερσον συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Ο ηθοποιός, γνωστός ως Άρθουρ Σέλμπι, βρέθηκε με κοκαΐνη κρακ, αμφεταμίνες και συνταγογραφούμενα φάρμακα

Πρόστιμο επιβλήθηκε στον ηθοποιό των Peaky Blinders, Πολ Άντερσον για κατοχή ναρκωτικών, μεταξύ αυτών και κοκαΐνης.

Ο Πολ Άντερσον, ο οποίος υποδύεται τον Άρθουρ Σέλμπι στο Peaky Blinders, τον αδερφό του Κίλιαν Μέρφι, που και στη σειρά είχε εθιστεί στα ναρκωτικά, φέρεται να είπε, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ότι μερικές φορές μπαίνει στον χαρακτήρα που υποδύεται για να ευχαριστήσει τους θαυμαστές του.

Ο 45χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε στο δικαστήριο του Highbury Corner κατηγορούμενος για κατοχή κοκαΐνης, κρακ, αμφεταμίνες και δύο ακόμα συνταγογραφούμενες ουσίες. Δήλωνε ένοχος και για τις τέσσερις κατηγορίες ναρκωτικών και του επιβλήθηκε συνολικό πρόστιμο 1.345 λιρών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Πολ Άντερσον μίλησε στο δικαστήριο μόνο για να υποβάλει τις εκκλήσεις του και να επιβεβαιώσει την ταυτότητα και τη διεύθυνσή του. Ο εισαγγελέας ισχυρίστηκε ότι ο Πολ Άντερσον είχε συλληφθεί με τις συγκεκριμένες ουσίες στην κατοχή του κατά τη διάρκεια του Boxing Day. Η Daily Mail ανέφερε ότι η αστυνομία κλήθηκε σε μια παμπ κοντά στο σπίτι του.

Η εφημερίδα ανέφερε ότι η αστυνομία βρήκε τον Πολ Άντερσον με έναν νεαρό άνδρα και ένα μωρό 17 μηνών. Τον μετέφεραν σε ένα αστυνομικό τμήμα, όπου βρήκαν πάνω του κοκαΐνη και ένα περιτύλιγμα καφέ σκόνης που βρέθηκε ότι ήταν αμφεταμίνες, συν διαζεπάμη και πρεγκαμπαλίνη.

Ως ελαφρυντικό, ο δικηγόρος του Άντερσον φέρεται να είπε στο δικαστήριο ότι «Θα αναγνωρίσετε τον κατηγορούμενο από έναν πολύ έντονο ρόλο που έπαιξε σε πρόσφατο τηλεοπτικό πρόγραμμα Peaky Blinders. Συχνά κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της σειράς». Ο δικηγόρος του πρόσθεσε ότι ο Άντερσον δεν έκανε χρήση αλλά πως «Βρέθηκε σε μια ατυχή θέση και θα έπρεπε να είχε τη δύναμη να πει όχι».