Skip to main content

Ο Έλτον Τζον θα αποχαιρετίσει το βρετανικό κοινό στο Glastonbury 2023

Το Glastonbury 2023 θα αρχίσει την Τετάρτη 21 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 25 Ιουνίου.

Η τελευταία συναυλία του Βρετανού τραγουδιστή Έλτον Τζον στο Ηνωμένο Βασίλειο θα πραγματοποιηθεί στο θρυλικό Φεστιβάλ του Glastonbury και στη σκηνή «Pyramid» την Κυριακή 25 Ιουνίου του 2023.

Η ανακοίνωση έρχεται λίγο μετά την τελευταία του συναυλία στη Βόρεια Αμερική και συγκεκριμένα στη σκηνή του σταδίου Ντότζερ στο Λος ‘Αντζελες μαζί με τις Ντούα Λίπα, Μπράντι Καρλίλ και Κική Ντι. «Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ενθουσιασμένος.. Καθώς το τέλος της περιοδείας μου «Farewell Yellow Brick Road» πλησιάζει δεν υπάρχει πιο κατάλληλος τρόπος να αποχαιρετήσω τους Βρετανούς θαυμαστές μου», ανέφερε ο Έλτον Τζον σε δήλωσή του. «Ήταν πέρα για πέρα φανταστικοί και με στήριξαν σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της καριέρας μου».

H περιοδεία του θρύλου της Βρετανικής ποπ μουσικής σκηνής, η οποία ξεκίνησε το 2018, θα συνεχιστεί στην Ευρώπη μέχρι τον Ιούλιο του 2023. Σύμφωνα με τον Guardian η συναυλία που είχε προγραμματιστεί στο Παρίσι στις 25 Ιουνίου θα γίνει στις 21 Ιουνίου. Το μουσικό Fεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 21 Ιουνίου έως την Κυριακή 25 Ιουνίου και τα εισιτήρια για την συναυλία εξαντλήθηκαν μέσα σε μία ώρα.