Skip to main content

Νικητές του Euro οι… φίλαθλοι της Ιρλανδίας

Σε μεγάλους πρωταγωνιστές του Euro αναδεικνύονται οι φίλαθλοι της Ιρλανδίας, κερδίζοντας τη συμπάθεια των ποδοσφαιρόφιλων για τα κατορθώματά τους.

Αδιαφορώντας για τις συγκρούσεις οπαδών από άλλες χώρες και παρόλο που η ομάδα τους δεν έχει ακόμα σημειώσει νίκη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, οι Ιρλανδοί διασκεδάζουν την παρουσία τους στη Γαλλία, με τα «κατορθώματά» τους να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε το Σαββατοκύριακο, οι φίλοι της Ιρλανδίας τραγουδούν ένα… νανούρισμα σε ένα μωρό, το οποίο αναστατώθηκε από την παρουσία τους σε τρένο του Μπορντό, στη δυτική Γαλλία.

Λίγες ώρες νωρίτερα, εκατοντάδες Ιρλανδοί ντυμένοι στα πράσινα, αποφάσισαν να βοηθήσουν έναν συμπατριώτη τους να κερδίσει ένα φιλί στο μάγουλο από μία κοπέλα, κάνοντάς της… καντάδα στη μέση του δρόμου.

Εξάλλου, την προηγούμενη εβδομάδα, τέσσερις Ιρλανδοί χάρισαν ένα εισιτήριο για την αναμέτρηση Ιρλανδίας – Σουηδίας σε έναν συμπατριώτη τους, ο οποίος έχασε το «μαγικό χαρτάκι» λίγη ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα, ενώ προσέφερε τις πρώτες βοήθειες σε άνδρα που έχασε τις αισθήσεις του κοντά στο Stade de France, στο προάστιο Σεν Ντενίς του Παρισιού.

Παράλληλα, μία παρέα Ιρλανδών κέρδισε το χειροκρότημα, βοηθώντας ένα ζευγάρι Γάλλων να… αλλάξει λάστιχο στο αυτοκίνητό του.

Μπορεί εντός των αγωνιστικών χώρων η εθνική τους ομάδα να μην έχει διακριθεί έως τώρα, ωστόσο οι Ιρλανδοί φίλαθλοι αναδεικνύονται μάλλον εύκολα νικητές της κερκίδας.