Skip to main content

HIV και διατροφή για δυνατό ανοσοποιητικό

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, ενημερωνόμαστε από την Κλινική Διαιτολόγο-Διατροφολόγο με εξειδίκευση στα αυτοάνοσα και την κλινική διατροφή και μετεκπαίδευση στη φυτοφαγία, για το πώς η διατροφή μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σε φορείς του ιού HIV, για μια ολιστική αντιμετώπιση και καλή ποιότητα ζωής και υγείας.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

To 2022 39 εκατομμύρια άνθρωποι ζούσαν με HIV, το 2021 38,4 εκατομμύρια άνθρωποι ζούσαν με τον ιό HIV από 30,8 εκατομμύρια το 2010, με στόχο με την κατάλληλη αντιρετροϊκή αγωγή να μην εξελιχθεί σε AIDS, που ουσιαστικά είναι η ενεργός μορφή της ασθένειας. Σημαντικό στοιχείο αποτελεί, επίσης, ότι 1 στους 6 δεν γνωρίζει ότι έχει προσβληθεί με τον ιό. Με την αγωγή, ο ιός παραμένει σε πολύ χαμηλά επίπεδα, τόσο ώστε να μην είναι πλέον ανιχνεύσιμος, και ως εκ τούτου οι φορείς μπορούν να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή, χωρίς φόβο να μεταδώσουν την ασθένεια ή να αναπτύξουν AIDS.

Διαβάστε περισσότερα

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.