Skip to main content

Δείπνο μετά μουσικής στο Tudor Hall

Ο Σεπτέμβριος στο Tudor Hall θα έχει φλάουτο, πιάνο, εκλεπτυσμένες γεύσεις και θέα στα φώτα της πόλης.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μια διαφορετική έξοδος για φαγητό σας περιμένει αυτό το μήνα στο Tudor Hall, το εστιατόριο του 7ου ορόφου του ξενοδοχείου King George στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο ούτως ή άλλως φημίζεται για την αρχοντική και μεγαλόπρεπη ατμόσφαιρά του.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, λοιπόν, μπορείτε να ταξιδέψετε με τις μαγευτικές μελωδίες από το φλάουτο και το πιάνο και να αφεθείτε στη ζωντανή μουσική που απογειώνει την κομψή ατμόσφαιρα του Tudor Hall.

Διαβάστε περισσότερα

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.