Skip to main content

10 χρόνια Φεστιβάλ Οινοξένεια με 15 ημέρες γιορτής γεύσεων κι όχι μόνο

Το Φεστιβάλ Οινοξένεια κλείνει τα 10 του χρόνια με πλειάδα εκδηλώσεων υψηλής αισθητικής με μουσικές, γεύσεις και οίνους της περιοχής, δημιουργώντας μια μοναδική ευκαιρία γνωριμίας με την ιδιαίτερη φυσιογνωμία της περιοχής και τα προϊόντα της.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Από τα ορεινά τοπία και τα συναρπαστικά αμπελοτόπια της, έως τις παραθαλάσσιες ομορφιές της και την αλμύρα της θάλασσας, η Αιγιάλεια και τα Καλάβρυτα, το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου πάλλονται σε ρυθμούς γιορτής αναδύοντας άρωμα πολιτισμού και ζεστής φιλοξενίας. Το 10ο Φεστιβάλ Οινοξένεια παρουσιάζει φέτος, από τις 19 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου, μια πληθώρα εκδηλώσεων υψηλής αισθητικής αξίας, ξεδιπλώνοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής και αναδεικνύοντας την ιδιαίτερη φυσιογνωμία του τόπου με ένα πρόγραμμα που αποτελεί μια συνεχιζόμενη εμπειρία.

Διαβάστε περισσότερα

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.