Skip to main content

Πώς να παραγγείλετε την καλύτερη μπριζόλα

Αν η μπριζόλα είναι από τα αγαπημένα σας πιάτα, αλλά τα steakhouses εκεί έξω σας… τρομάζουν με τις επιλογές τους, δείτε τι πρέπει να ξέρετε για να διαλέξετε την καλύτερη και να την απολαύσετε στο έπακρο.

Τα πιο τρυφερά κομμάτια δεν είναι και τα πιο γευστικά

Αν θέλετε την πιο τρυφερή μπριζόλα του μενού, καλύτερα να παραγγείλετε φιλέτο, καθώς έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά. Αν θέλετε, όμως, το πιο νόστιμο κομμάτι, τότε η επιλογή είναι ribeye. Τα λιπαρά του είναι αυτά που του χαρίζουν και τη νοστιμιά του και αφού θα φάτε μπριζόλα, κάντε το σωστά. Αμέσως επόμενη επιλογή είναι η Strip Steak, ανάμεσα στα δύο σε τρυφερότητα και πιο γευστική από το φιλέτο.

Διαβάστε περισσότερα