Skip to main content

Αχαΐα και Ορεινή Ναυπακτία: Ένας μοναδικός σε φυσική ομορφιά προορισμός

Ένας μοναδικός σε φυσική ομορφιά προορισμός, που δεν απέχει και πολύ από την Αθήνα, είναι η Αχαϊα και η περιοχή της Ναυπάκτου, που αποτελούν την «καρδιά» της Δυτικής Ελλάδας.

Με αφετηρία την πόλη της Πάτρας, μπορεί κάποιος να βρεθεί μέσα σε λίγη ώρα στην ορεινή Ναυπακτία και να απολαύσει τα πανέμορφα χωριά της, που είναι «πνιγμένα» στο έλατο. Να ανταμώσει τους λιγοστούς κατοίκους τους, που λες και ζουν σε άλλη εποχή αγαπούν την ησυχία και τους αργούς ρυθμούς της καθημερινότητας και προσφέρουν μοναδική φιλοξενία στους επισκέπτες του τόπου τους.

Το δικό μας οδοιπορικό είχε αφετηρία το ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο Moxy Patra Marina το οποίο απέχει λιγότερο από 15 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της Πάτρας και συνδυάζει ένα έξυπνο, γρήγορο τεχνολογικό περιβάλλον με ένα σύγχρονο τρόπο ζωής. Όσο βρίσκεσαι σε αυτό μπορείς να συνεχίσεις την καθημερινή σου προπόνηση επισκεπτόμενος το γυμναστήριο ή κολυμπώντας στην εξωτερική πισίνα. Η εργασία είναι επίσης εύκολη να ολοκληρωθεί χάρη στις εξαιρετικά γρήγορες υπηρεσίες WiFi που προσφέρει το ξενοδοχείο. Ένα δροσιστικό cocktail, στο roof garden του ξενοδοχείου με τη μοναδική θέα αποτελεί μοναδική εμπειρία. Το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στο λιμάνι με θέα την μαρίνα και ηλιοβασίλεμα που κόβει την ανάσα.

Διαβάστε περισσότερα