Skip to main content

Ο Κουκούμαβλος ανοίγει ξανά τις πόρτες του στο πανέμορφο Katikies Chromata της Σαντορίνης

Ένα από τα πιο εμβληματικά εστιατόρια της Σαντορίνης, ο Κουκούμαβλος ζωντανεύει ξανά και υποδέχεται την ένδοξη νέα εποχή του.

Διάσημο για την καινοτόμο και τολμηρή ελληνοκεντρική fusion κουζίνα του σεφ Νίκου Πουλιάση, ο Κουκούμαβλος αποτελεί ένα ιστορικό και πολυβραβευμένο εστιατόριο, ένα από τα πλέον σημαντικά της Σαντορίνης, αλλά και της Ελλάδας.

Ο Κουκούμαβλος γεννήθηκε το μακρινό 1989, σε μία Σαντορίνη πολύ διαφορετική από αυτή που σήμερα γνωρίζουμε, όταν ένας νέος αλλά ιδιαίτερα ταλαντούχος και τολμηρός σεφ -ο Νίκος Πουλιάσης- αποφάσισε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να ανοίξει το δικό του εστιατόριο. Ο σεφ ήταν αυτοδίδακτος, όμως κάποιες φορές το πηγαίο ταλέντο και η αγάπη για τη μάθηση μπορεί να αποδειχθούν εξίσου σημαντικά με τα πτυχία. Η sui generis κουζίνα του, οι τολμηροί συνδυασμοί του, η καινοτόμος σκέψη του και οι διαρκείς πειραματισμοί του προσέφεραν στους επισκέπτες ένα μοναδικό οπτικό και γευστικό ταξίδι και στο εστιατόριο πολυάριθμα βραβεία.

Διαβάστε περισσότερα