Skip to main content

Πάμε Μαρόκο με 3 πεντανόστιμα πιάτα

Μια φουλ αρωματική κουζίνα με επιρροές από Ανδαλουσία, Αραβία και Γαλλία, η κουζίνα του Μαρόκο είναι πραγματικά μοναδική, με ιδιαίτερους συνδυασμούς. Ξεχωρίζουμε τρία πιάτα της και σας τα προτείνουμε.

Harira
Πρόκειται για ένα αχνιστό μπολ σούπας, το οποίο περιλαμβάνει ντομάτες, φακές, ρεβίθια και αρνί, ενώ ολοκληρώνεται με λίγο χυμό λεμόνι και λίγο ψιλοκομμένο κόλιανδρο. Σερβίρεται με γλυκό ψωμάκι και την προτιμούν κατά τη διάρκεια του ιερού μήνα Ramadan, όταν η νηστεία «σπάει» με τη δύση του ήλιου.

Διαβάστε περισσότερα