Χωρίς τέλος φαίνεται να είναι η τραγωδία στη Βενεζουέλα, με τους νεκρούς από τον φονικό σεισμό να ανέρχονται πλέον στους 1.943.
Την ανακοίνωση έκανε ο πρόεδρος της Βουλής της χώρας, Χόρχε Ροντρίγκεζ.
Όπως ανέφερε, οι τραυματίες είναι μέχρι τώρα 10,571. Επεσήμανε επίσης ότι 6,461 σώθηκαν από τα ερείπια.
Η πραγματική εκτίμηση ήταν πιθανότατα πιο κοντά στους 20.000, δήλωσε ο Ροντρίγκεζ, αν ληφθούν υπόψη οι χιλιάδες ακόμη άνθρωποι που είχαν θαφτεί κάτω από τα ερείπια στην πολιτεία Λα Γκουάιρα, η οποία επλήγη περισσότερο, και οι οποίοι «κατάφεραν να απεγκλωβιστούν μόνοι τους ή με τη βοήθεια φίλων και συγγενών».
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












