Skip to main content

Όταν οι ρίγες πρωταγωνιστούν, η μόδα απογειώνεται

Όταν οι ρίγες στολίζουν ένα επίσημο κοστούμι, μεταμορφώνοντάς το σε ένα κομψό pin stripe σύνολο, χαρίζουν στην εμφάνιση ενός επαγγελματία το κύρος που τον κάνει να ξεχωρίζει.

Τι συμβαίνει όμως όταν οι ρίγες φαρδαίνουν, γίνονται έντονες και υιοθετούν τολμηρά χρώματα και τολμηρούς συνδυασμούς; Τότε, όπως εξηγεί η ομάδα του In Icons We Trust, μιλάμε για fashion statement.

• Όταν αποφασίζετε να επιλέξετε ένα έντονο, ριγέ κοστούμι, πρέπει να είναι σωστά ραμμένο. Αυτό εδώ το Τommy Hilfiger είναι ένα σούπερ παράδειγμα, ενώ παράλληλα ξέρει πως να υιοθετεί τα έντονα χρώματα της παλέτας του αμερικάνικου brand με άνεση και σιγουριά.

• Φροντίστε το grooming σας, τα αξεσουάρ σας και τη διάθεση που θα συνοδεύει το κοστούμι σας.

• Όσοι θέλουν να παίξουν το παιχνίδι της ρίγας με μεγαλύτερη ασφάλεια, μπορούν να υποκύψουν στην ουδετερότητα ενός μονόχρωμου πουκαμίσου ή μίας απλής μπλούζας.

• Πόσο ιδιαίτερο είναι όμως το στοιχείο της δεύτερης ρίγας, στο πουκάμισο του συνόλου της φωτογραφίας; Τολμήστε το και θα λάβετε μόνο ενθουσιώδη σχόλια.

• Ήσυχα, «σταθερά» παπούτσια κι ένα ζευγάρι κάλτσες που δένουν με τα χρώματα του κοστουμιού, θα είναι οι τέλειοι σύμμαχοι.

THE LOOK

Σακάκι από μαλλί και βαμβάκι, βαμβακερό πουκάμισο και παντελόνι από μαλλί και βαμβάκι Tommy Hilfiger. Όλα Διαθέσιμα στις Tommy Hilfiger Boutiques.

Ρολόι IWC από την συλλογή Portofino, διαθέσιμο στο www.iwc.com/en/retail . 

Δερμάτινα Oxford shoes από τη συλλογή του Classico. Διαθέσιμα στο κατάστημα Classico Uomo, Μαίζωνος 95-Πάτρα και online στο www.classico.gr  .

Κείμενα: Ελένη Παπαϊωάννου
Φωτογράφος: Σπύρος Χαμάλης
Styling: Βίβιαν Ρουβέλα

Πηγή: In Icons We Trust
Κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα