Skip to main content

Mέχρι 10/10 οι αιτήσεις για τον 4ο κύκλο του ReGeneration

Μέχρι τις 10 Οκτωβρίου θα γίνονται αποδεκτές οι αιτήσεις για το πρόγραμμα ReGeneration – ένα ολιστικό πρόγραμμα προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, που υποστηρίζουν 130 οργανισμοί, πρεσβείες, ακαδημαϊκοί και επιχειρηματικοί φορείς.

Ο 4ος κύκλος του προγράμματος 6μηνης αμειβόμενης πρακτικής άσκησης ReGeneration που μόλις ξεκίνησε, απευθύνεται σε νέους ηλικίας έως 29 ετών που μπορούν να δηλώσουν ενδιαφέρον στο http://regeneration.gr.

Το ReGeneration αποτελεί μια πρωτοβουλία του World Economic Forum Global Shapers Athens Hub που δημιουργήθηκε με στόχο να αντιμετωπίσει τόσο το φαινόμενο του brain drain στην Ελλάδα όσο και να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα σ’ αυτό που ζητούν οι επιχειρήσεις και αυτό που προσφέρουν οι νέοι, συμβάλλοντας έτσι στην αντιμετώπιση της ανεργίας.

Το πρόγραμμα υλοποιείται με την καθοριστική συμβολή των χορηγών του, της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative) και της Coca-Cola που υποστηρίζουν το πρόγραμμα τόσο οικονομικά, έχοντας προσφέρει μέχρι σήμερα περισσότερο από 1 εκατ. ευρώ, όσο και παρέχοντας την τεχνογνωσία τους σε επίπεδο επικοινωνίας, marketing και διαχείρισης ανθρώπινων πόρων.