Skip to main content

Iασώ General: Κοινωνική συνεισφορά στο “Χαμόγελο του Παιδιού”

Τη συνεισφορά του Ιασώ, της διοίκησης και του προσωπικού του, εξήρε ο Κώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού” σε συνέντευξη τύπου που διοργανώθηκε σήμερα στο κατάμεστο αμφιθέατρο του ΙΑΣΩ General, που ήταν γεμάτο με ζωγραφιές και ευχές από τα παιδιά που μεγαλώνουν στα Σπίτια του οργανισμού.

Ο κ. Γιαννόπουλος που νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο, μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του κι ευχαρίστησε θερμά τον Όμιλο ΙΑΣΩ με επικεφαλής τον Πρόεδρο Δ.Σ. του Ομίλου ΙΑΣΩ Δρ. Γεώργιο Σταματίου και το ανθρώπινο δυναμικό για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την κατάσταση, ενώ τόνισε ότι διαχρονικά ο Όμιλος στηρίζει “Το Χαμόγελο του Παιδιού” παρέχοντας δωρεάν τις πολύτιμες ιατρικές υπηρεσίες του στα παιδιά που στηρίζει ο Οργανισμός.

Η Χριστίνα Ταμπουρέα, Εμπορική Δ/ντρια του Ομίλου ΙΑΣΩ τόνισε μεταξύ άλλων: “Ο Όμιλος ΙΑΣΩ στήριζε και συνεχίζει να στηρίζει τις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες. Θα είμαστε πάντα δίπλα τους για να συνεισφέρουμε ότι είναι δυνατό για να μπορέσουν να συνεχίσουν το τόσο σημαντικό έργο τους το οποίο ιδιαίτερα σήμερα υλοποιείται κάτω από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες. Με μεγάλη συνέπεια, φροντίδα και αγάπη για ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε? για τα παιδιά, για “Το Χαμόγελο του Παιδιού”. Σε ότι αφορά στους ασθενείς μας, κάνουμε το καθήκον μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”.