Skip to main content

Γ. Παλλιούδης (Accenture) στο Naftemporiki TV: Είμαστε σε μια διαρκώς αναπτυσσόμενη τροχιά τα τελευταία χρόνια

Global Banking Customer Study: Τι δείχνει για την Ελλάδα

Στην εκπομπή «07.00- 10.00» του NaftemporikiTV, με τον Ανέστη Ντόκα και τη Μαρία Σμιλίδουμ εμφανίστηκε ο Γιώργος Παλλιούδης, M.D Κλάδου Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών Accenture Ελλάδας.

Ο κ. Παλλιούδης σχολίασε πως «Η Accenture είναι ένας παγκόσμιος κολοσσός στην περιοχή των συμβουλευτικών υπηρεσιών, έχουμε παρουσία σε 49 χώρες, στην Ελλάδα είμαστε 1300 άτομα σε μια διαρκώς αναπτυσσόμενη τροχιά τα τελευταία χρόνια».

Στη συνέχεια ο κ. Παλλιούδης ανέφερε πως «Εμείς έχουμε εξειδίκευση σε όλους τους τομείς της επιχειρηματικότητας, ακόμα και στον δημόσιο τομέα, έχουμε ένα πού δυνατό τμήμα συμβουλευτικής».

Τέλος ο κ. Παλλιούδης σχολίασε πως «Οι υπηρεσίες μας στοχεύουν σε μεγάλες τράπεζες, σε μεγάλες εταιρείες του κλάδου και ασχολούμαστε περισσότερο με τον μετασχηματισμό, συμβουλεύουμε τις εταιρείες πως θα διαχειριστούν τους πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης για να μπορέσουν να φέρουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό μέσα στους οργανισμούς τους, υπάρχει πολύ μεγάλη τάση στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και των τραπεζών και των ασφαλιστικών, τώρα πρέπει να προχωρήσουμε σε ένα δεύτερο βήμα μετασχηματισμού, να περάσει η ψηφιοποίηση σε πιο εσωτερικές διαδικασίες της τράπεζας με καλύτερη εμπειρία για τον πελάτη».