Skip to main content

Μotor Oil: Τιμά γυναίκες που πρωταγωνιστούν – Ανάδειξη της μοναδικότητας με Podcast «Lead the Way»

O Όμιλος Motor Oil τιμά τις γυναίκες εργαζόμενες, αλλά και κάθε μία γυναίκα ξεχωριστά για τα δικά της επιτεύγματα.

Με όραμα να ενδυναμώνει καθημερινά τις γυναίκες και να ενθαρρύνει την εξέλιξή τους, διαμορφώνοντας ταυτόχρονα ένα ισότιμο και συμπεριληπτικό περιβάλλον εργασίας, ο Όμιλος Motor Oil τιμά τις γυναίκες εργαζόμενες, αλλά και κάθε μία γυναίκα ξεχωριστά για τα δικά της επιτεύγματα.

Lead the way (1): (από αριστερά προς τα δεξιά) Γιώτα Τσιριγώτη, Επικεφαλής R&D Lpc, Ελένη Παπαντωνοπούλου, Διαχειρίστρια Shell 2 πρατηρίων, Χριστίνα Γύλου, Υπάλληλος πρατηρίου AVIN Κηφισίας

O Όμιλος με αφορμή τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και σε συνεργασία με το pod.gr στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα αναγνώρισης της γυναικείας δύναμης και αισιοδοξίας, αναδεικνύοντας ιστορίες τους και εστιάζοντας στη δράση τους.

Lead the way (2): (από αριστερά προς τα δεξιά) Χαρά Τζιουβάρα, Παιδίατρος και Πρόεδρος της ΜΚΟ Γιατροί του Κόσμου, Κέλλυ Λουφάκη, Πρωταθλήτρια Ξιφασκίας με αμαξίδιο

Συγκεκριμένα, μέσα από μία σειρά 3 επεισοδίων – podcast με κεντρικό μήνυμα «Lead the Way», δίνει βήμα σε 7 γυναίκες να μοιραστούν τη μοναδικότητά τους. Γυναίκες που οδηγούν τις εξελίξεις, γυναίκες δυνατές, δυναμικές, γυναίκες με επιτεύγματα, γυναίκες που εξελίσσονται.

Κοινός σκοπός και για τις επτά, είναι να μοιραστούν την ξεχωριστή και ταυτόχρονα απαιτητική επαγγελματική τους καθημερινότητα στον κλάδο της Ενέργειας, και σε όλα τα πεδία δραστηριότητάς τους, αναδεικνύοντας ιστορίες θάρρους, θέλησης και υπέρβασης εμποδίων προς την κατάκτηση κάθε στόχου.

Lead the way (3): (από αριστερά προς τα δεξιά) Μάγδα Κοντογιάννη, Κτηνοτρόφος, Νάσια Γκουβέρου, Μοτοσυκλετίστρια – Διασώστρια του ΕΚΑΒ

O Όμιλος εδώ και 50 χρόνια, επιθυμεί διαχρονικά να αποτελεί πρότυπο εργοδότη υιοθετώντας πρακτικές, πρωτοβουλίες και δράσεις που διασφαλίζουν ίσες ευκαιρίες εξέλιξης, ισότιμη επιβράβευση, και δυνατότητες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Οι άνθρωποι άλλωστε, αποτελούν το σημαντικότερο κεφάλαιο του Ομίλου Motor Oil και για αυτό δεσμεύεται να συνεχίσει να μεριμνά για εκείνους, ανεξαρτήτως φύλου.

Όλα τα επεισόδια είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα του pod.gr

Μπορείτε να τα ακούσετε εδώ: https://pod.gr/lead-the-way/

Δείτε το video εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=uJJBumVQRkY

Λίγα λόγια για τη Motor Oil

Η Motor Oil είναι ένας ενεργειακός όμιλος με έδρα την Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1970 και το διυλιστήριο της, ένα από τα κορυφαία υπερσύγχρονα διυλιστήρια της Ευρώπης (12,61 Nelson Complexity Index) ξεκίνησε τη λειτουργία του στην περιοχή της Κορίνθου το 1972. Εξάγει σε περισσότερες από 70 χώρες και απασχολεί περισσότερους από 3.000 εργαζόμενους.

Ο Όμιλος κατέχει ηγετικό ρόλο στους τομείς της διύλισης αργού πετρελαίου και των πετρελαιοειδών στην Ελλάδα, καθώς και στην ευρύτερη Νοτιοανατολική Ευρώπη, προμηθεύοντας τους πελάτες του με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υψηλής ποιότητας, μέσω των περισσότερων από 1.500 πρατηρίων του.

Παράλληλα, ο Όμιλος δραστηριοποιείται στον τομέα του υγραερίου, της ηλεκτρικής ενέργειας, του φυσικού αερίου, δίνοντας προτεραιότητα στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, επενδύοντας σε εναλλακτικές πηγές ενέργειας και χτίζοντας ένα εκτεταμένο δίκτυο υπερτροφοδοτήσεων, μέσω των θυγατρικών του. Ο Όμιλος, μέσα από ένα στοχευμένο επενδυτικό πλάνο, πρωτοπορεί για ένα πιο βιώσιμο μέλλον, με σταθερότητα και συνέπεια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το https://www.moh.gr