Χιμένεθ: Δεν είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα

Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 01:05
UPD:08:24
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ VICHOS NIKOS

Η ΑΕΚ έσωσε ένα βαθμό απέναντι στην Αούστρια Βιέννης με νέα ανατροπή, παραμένει φαβορί για την πρόκριση στους «32» του Europa League, αλλά ο Μανόλο Χιμένεθ δεν ήταν ικανοποιημένος και το δήλωσε.

«Δεν είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Μετά τη νίκη στη Ριέκα, η επιτυχία σήμερα ήταν απαραίτητη. Στο β΄ ημίχρονο έπρεπε να κερδίσουμε. Δεν τα καταφέραμε γιατί χάσαμε πολλά γκολ. Κάναμε και δύο λάθη από τα οποία σκόραρε η Αούστρια, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο», είπε ο Ισπανός.

«Μας ανάγκασαν να τρέξουμε πολύ στο πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια διορθώσαμε τα λάθη μας. Μετά το 1-2 αναγκαστήκαμε να ρισκάρουμε και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ανατρέψουμε το σκορ. Λυπάμαι που δεν ήλθε νωρίτερα το δεύτερο γκολ, γιατί θα αυξάνονταν οι πιθανότητές μας να πάρουμε το ματς», συνέχισε.

Ο Χιμένεθ είδε, πάντως, κάτι θετικό. Ποιο ήταν αυτό; «Ότι κλείσαμε το ματς με 23 τελικές προσπάθειες, αλλά με εκνευρίζει το γεγονός ότι δεν μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις περισσότερες. Οπως και με τον Ολυμπιακό θα έπρεπε να έχουμε διαφορά τουλάχιστον δύο γκολ, έτσι και σήμερα. Όμως είμαι υπερήφανος που οι ποδοσφαιριστές μου δεν σταματούν την προσπάθεια».

Παράλληλα, δεν έκρυψε ότι τον «απασχολεί πολύ το θέμα των τραυματισμών (Σιμόες, Τσόσιτς οι τελευταίοι), αν όμως δεν παίζουμε με τη μέγιστη ένταση, δεν θα βρισκόμασταν σε αυτό το επίπεδο τώρα. Ευτυχώς έχουμε αρκετούς νεαρούς με διάθεση να παίξουν. Οι μεγάλες ομάδες είναι υποχρεωμένες να παίζουν κάθε 3-4 ημέρες κι αυτό αποδυναμώνει τους μύες».

Αθλητικές Μεταδόσεις

Δεν υπάρχουν αθλητικές μεταδόσεις σήμερα.