Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη - Β. Μεϊμαράκη στις 12.30

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 10:58
UPD:11:15
INTIME NEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Φωτογραφία αρχείου

Συνάντηση με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη θα έχει σήμερα στις 12.30 ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στο γραφείο του στη Βουλή.

Η συνάντηση έρχεται στον απόηχο των παλαιότερων δηλώσεων του κ. Μεϊμαράκη, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει «τζάμπα μαγκιά» τη στάση όσων υποστηρίζουν ότι θα πουν «όχι» στο σύνολο των νέων μέτρων.

Μιλώντας νωρίτερα στο «Πρακτορείο 104,9 Fm», ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., Κώστας Τζαβάρας ανέφερε πως οι κ. Μητσοτάκης και Μεϊμαράκης μπορούν να συνεργαστούν στο κοινό όραμα της Ν.Δ.. «Ο πρόεδρος του κόμματος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει αναπτερώσει την ελπίδα τόσο στο κόμμα, όσο και στον χώρο του κέντρου και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, που κινείται στο ίδιο πλαίσιο, έχουν όλες τις προϋποθέσεις να συμφωνήσουν μεταξύ τους και να συνεργαστούν» δήλωσε.

Σημείωσε παράλληλα πως «τις όποιες διαφωνίες υπάρχουν για θέματα τακτικής πρέπει να τις δούμε στο πλαίσιο των αρχών τής Ν.Δ.». «Ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράζει τη γνώμη του, αλλά στο τέλος όλοι έχουμε κοινό όραμα να απαλλάξουμε τη χώρα από μια κυβέρνηση που δεν εξυπηρετεί τα εθνικά θέματα», πρόσθεσε.

 

Δημοφιλή