Κυρ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα επιδιώκει πάντα σχέσεις καλής γειτονίας με την Τουρκία

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017 16:51
UPD:16:52
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης

Μήνυμα ότι η Ελλάδα επιδιώκει πάντα σχέσεις καλής γειτονίας με την Τουρκία, στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου και των διεθνών συμβάσεων έστειλε από την Ψέριμο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης που πραγματοποιεί επίσκεψη στο νησί.

Θέλω να στείλω αυτό το μήνυμα από την ακριτική Ψέριμο, επισήμανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος, παράλληλα, συνεχάρη τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων, ειδικά αυτούς που υπηρετούν στην ακριτική Ελλάδα, τονίζοντας ότι η προσφορά τους είναι σημαντική και ότι η κοινωνία βρίσκεται στο πλευρό τους.

Τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας υποδέχθηκε στην Ψέριμο ο δήμαρχος Καλύμνου Γιάννης Γαλουζής, ο οποίος τον ξενάγησε στον οικισμό του νησιού.

Ο κ. Μητσοτάκης είχε για αρκετή ώρα συνομιλίες με τους κατοίκους του νησιού, που τον ενημέρωσαν αναλυτικά για τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν, τα οποία επιδεινώνονται στην διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

Επισκέφτηκε επίσης την εκκλησία που υπάρχει στο νησί και το αγροτικό ιατρείο. Επιστρέφοντας στη Κω, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο και τον έπαρχο και στις 6 ώρα το απόγευμα θα μιλήσει σε συγκέντρωση στελεχών που θα γίνει σε ξενοδοχείο του νησιού.

Δημοφιλή