Skip to main content

Football League: Παρωδία ποδοσφαίρου στον Βόλο, στο -2 από ΑΕΛ η Κέρκυρα

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία πέτυχε ο Παναιγιάλειος στη Ζάκυνθο, επικρατώντας 1-0 της ομώνυμης ομάδας στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής με γκολ του Λινάρδου στο 63΄.

Το ίδιο αποφασισμένος να δώσει τη μάχη μέχρι το τέλος ο Πανελευσινιακός, επικράτησε της Καλλιθέας με 2-1 στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» με τέρματα των Φράγκου στο 4΄ και Γιαννιτσάνη στο 37΄, ενώ είχε ισοφαρίσει ο Πλαβούκος στο 8΄.

Η Κέρκυρα επιβλήθηκε στο «Μάλεμε» του Κισσαμικού 1-0 με αυτογκόλ του Γιαννίτση στο 11΄ και πλησίασε στους δύο βαθμούς την πρωτοπόρο Λάρισα και στον ένα τον δεύτερο Απόλλωνα.

Με γκολ του Μπέλιτς στο 62΄ ο Αχαρναϊκός νίκησε 1-0 τη Λαμία στο Μενίδι, η Παναχαϊκή έφυγε με βαθμό από τον Εύοσμο απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα (0-0), ενώ στο Βόλο, στη γελιοποίηση του ποδοσφαίρου, η Αναγέννηση Καρδίτσας νίκησε 3-0 (7΄ Τζέκος, 11΄ Μπλέντι, 29΄ Σκαθαρούδης) τον Ολυμπιακό.

Οι Βολιώτες είχαν λάβει απόφαση να αποσυρθούν από το πρωτάθλημα, όμως λίγες ώρες πριν από τη σέντρα ανακοινώθηκε ότι θα παίξουν κανονικά και παρατάχθηκαν με μόλις 9 παίκτες (!), ενώ στις εξέδρες βρίσκονταν εκατοντάδες φιλάθλων τους, παρότι ο αγώνας ήταν κεκλεισμένων των θυρών!