Skip to main content

Σάκκαρη: Είμαι έτοιμη να κατακτήσω ένα Grand Slam

REUTERS/Issei Kato

Η Ελληνίδα τενίστρια εξέφρασε την πίστη στις δυνατότητές της και μίλησε για το όνειρο κατάκτησης ενός μεγάλου τουρνουά

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται σε ανοδική πορεία και σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την σχέση που έχει με την Ρώμη αλλά και το όνειρό της για την κατάκτηση ενός Grand Slam.

«Εμπνέεσαι από το σκηνικό γύρω σου και θέλεις να παλέψεις, να μείνεις εδώ για πολύ. Έχει τόσο πολύ κόσμο, δεν το έχω ξαναδεί αυτό στη ζωή μου. Ούτε καν στο US Open! Με το ζόρι βγήκα από το court. Είναι υπέροχη η ατμόσφαιρα και οι Ιταλοί μπορεί να κάνουν πολλή φασαρία, όπως οι Έλληνες! Μου αρέσει πολύ εδώ, είναι μόνο 1.5 ώρα μακριά από την Ελλάδα και είναι πολλοί Έλληνες εδώ αυτή την εβδομάδα» είπε αρχικά και συνέχισε όταν ρωτήθηκε αν είναι έτοιμη να κερδίσει ένα Grand Slam:

«Είμαι έτοιμη. Μπορεί να μη γίνει ποτέ, κανείς δεν ξέρει, αλλά είναι σίγουρο πως είμαι έτοιμη. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να τα καταφέρω. Δεν βάζω πίεση στον εαυτό μου. Πολλές φορές πάω για ύπνο και, είναι αστείο, οραματίζομαι τον εαυτό μου να κερδίζει ένα Grand Slam. Θα ήθελα πολύ να συμβεί, ποιος ξέρει, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον. Μπορεί και να μη συμβεί, αλλά θα κάνω το καλύτερο που μπορώ. Αν συμβεί, θα φροντίσω να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί!».