Skip to main content

To πρώτο έξυπνο πιστολάκι μαλλιών (βίντεο)

Το έξυπνο πιστολάκι της L’Oréal. πηγή φωτό (L’Oréal Professionnel,)

Λειτουργεί με υπέρυθρο φως, λιγότερη ενέργεια και στεγνώνει τα μαλλιά ταχύτερα χωρίς να τα... καίει

Ο κολοσσός προϊόντων ομορφιάς της L’Oreal παρουσίασε στη CES, τη μεγαλύτερη έκθεση καταναλωτικών προϊόντων στον κόσμο που διεξάγεται στο Λας Βέγκας, ένα έξυπνο πιστολάκι μαλλιών που χρησιμοποιεί υπέρυθρο φως και αέρα για να στεγνώσει τα μαλλιά λειτουργώντας με λιγότερη ενέργεια από τα συμβατικά πιστολάκια. Μάλιστα οι δημιουργοί του AirLight Pro όπως ονομάζεται το πιστολάκι υποστηρίζουν ότι εκτός των άλλων δεν ταλαιπωρεί και δεν προκαλεί καμία ζημιά στα μαλλιά όπως συμβαίνει με τα κοινά πιστολάκια.

Ο κινητήρας του AirLight Pro σπρώχνει τον ζεστό αέρα που δημιουργείται από τις πηγές υπέρυθρου φωτισμού που διαθέτει στα μαλλιά για να τα στεγνώσει χωρίς να χρησιμοποιεί υπερβολική θερμότητα που θα μπορούσε να βλάψει τα μαλλιά. Πρόκειται για μια πατενταρισμένη τεχνολογία υπέρυθρων που ονομάζεται LightCare. Η L’Oreal λέει ότι το AirLight Pro στεγνώνει τα μαλλιά πιο γρήγορα από τα κοινά πιστολάκια και παράλληλα τα αφήνει πιο ενυδατωμένα, πιο λεία και πιο λαμπερά ενώ καταναλώνει έως και 31 τοις εκατό λιγότερη ενέργεια.

Η εταιρεία αναφέρει ότι ο περιβαλλοντικός και ενεργειακός αντίκτυπος ήταν βασικός παράγοντας στο σχεδιασμό του προϊόντος που αναμένεται να φτάσει στην αγορά σε μια τιμή πέριξ των 400 ευρώ.

Naftemporiki.gr