Χρ. Σπίρτζης: Σε μόλις 3 μέρες η καταβολή των συντάξεων μέσω των ΕΛΤΑ

Πληρώθηκαν κανονικά οι 36.953 συνταξιούχοι του ΙΚΑ
Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2015 20:15
UPD:20:17
Eurokinissi/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Ο κ. Σπίρτζης (φωτ. αρχείου) επισήμανε ότι «αυτές τις δύσκολες ημέρες για τους πολίτες και για τη χώρα, αναδείχθηκε και τεκμηριώθηκε ο σημαντικός και αναγκαίος ρόλος των δημοσίων υπηρεσιών και των δημόσιων φορέων και η κοινωνική τους διάσταση».

A- A A+

Τα ΕΛΤΑ κατέβαλαν μόλις σε τρεις - αντί για οκτώ - όλο το ποσό της σύνταξης  σε συνολικά 489.443 δικαιούχους, ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικρύων Χρήστος Σπίρτζης.

Ο κ. Σπίρτζης επισήμανε ότι «αυτές τις δύσκολες ημέρες για τους πολίτες και για τη χώρα, αναδείχθηκε και τεκμηριώθηκε ο σημαντικός και αναγκαίος ρόλος των δημοσίων υπηρεσιών και των δημόσιων φορέων και η κοινωνική τους διάσταση».

Όπως εξήγησε, δόθηκε η απάντηση σε όσους τα τελευταία χρόνια προσπαθούν να πείσουν την κοινωνία για την ιδιωτικοποίηση των Αστικών Μεταφορών, των Ταχυδρομείων, των Εταιρειών Ύδρευσης, την Δημόσιων Υπηρεσιών και των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας, στον αντίποδα της αναβάθμισης και του εξορθολογισμού της λειτουργίας τους.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση των ΕΛΤΑ, πληρώθηκαν κανονικά οι 36.953 συνταξιούχοι του ΙΚΑ, οι 4.770 συνταξιούχοι του ΝΑΤ, οι 3.422 δικαιούχοι του ΟΑΕΕ και το 94% των συνταξιούχων του ΟΓΑ σε σύνολο 444.298 δικαιούχων.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή