Επίθεση Γ. Γαβρίλη κατά Γ. Σγουρού

Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014 19:41
UPD:19:46
ΑΠΕ ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ

Ο Γιώργος Γαβρίλης (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Επίθεση κατά του Περιφερειάρχη Αττικής και εκ νέου υποψήφιου Γιάννη Σγουρού εξαπέλυσε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά με την παράταξη της Ρένας Δούρου, Γιώργος Γαβρίλης, με αφορμή την επίσκεψη του κ. Σγουρού σε Δήμους της Β' Πειραιά.

«Τρεις μέρες πριν από τον δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη της νέας περιφερειακής διοίκησης ο κ. Σγουρός ανακάλυψε τη πολύπαθη Β' Πειραιά. Όμως, ο κ. Σγουρός, ταυτισμένος, επί τρία χρόνια, πλήρως, με την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, είχε γυρίσει την πλάτη του στους κατοίκους της περιοχής, που μετρούν δραματικές συνέπειες στη ζωή τους από τη μνημονιακή πολιτική. Σε όλους αυτούς όχι μόνο δεν ήταν δίπλα τους, αλλά απέναντι, σε ρόλο κυβερνητικού βαστάζου» σημειώνει ο κ. Γαβρίλης.

Ο κ. Γαβρίλης αναφέρεται «στους πάνω από 100.000 ανέργους της περιοχής, που πολλοί δεν έχουν πρόσβαση στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, στις δραματικές ελλείψεις των νοσοκομείων, στα δεκάδες παιδιά, που αναγκάζονται να εγκαταλείψουν το σχολείο, στα κλειστά μαγαζιά, στα 25.000 σπίτια και καταστήματα της ευρύτερης περιοχής, που τους έκοψαν το ρεύμα και στα 4.500 σπίτια που έμειναν χωρίς νερό».

Προσθέτει πως «όλος ο κόσμος, που υφίσταται τις συνέπειες των μνημονιακών πολιτικών και της αδιαφορίας της διοίκησης Σγουρού είναι τόσο υποψιασμένος, που επισκέψεις της τελευταίας στιγμής στην περιοχή τους, τους μοιάζουν ως ευθεία πρόκληση για το απύθμενο θράσος και τον πολιτικό κυνισμό, που χαρακτηρίζει έναν από τους σιωπηλούς αρχιτέκτονες της καταστροφής αλλά και ορισμένους αυτοδιοικητικούς μηχανισμούς, που λειτουργούν ως μηχανισμοί "πάρε δώσε" και αναπαραγωγής τελικά του μνημονιακού καθεστώτος».

Ο κ. Σγουρός επισκέφθηκε νωρίτερα τους Δήμους Πειραιά, Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Νίκαιας-Ρέντη, Κορυδαλλού και Περάματος.

Στο κέντρο της πόλης του Πειραιά και της Δραπετσώνας ο κ. Σγουρός επισκέφτηκε τους καταστηματάρχες, συνομίλησε με τους πολίτες σε ανοιχτούς χώρους.

Στη συνέχεια συναντήθηκε στο Δημαρχείο Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη με τον επανεκλεγέντα Δήμαρχο Γιώργο Ιωακειμίδη, ο οποίος δήλωσε την εκτίμηση και την υποστήριξή του στο πρόσωπο του κ. Σγουρού και του ευχήθηκε «καλή επιτυχία».

Αργότερα, επισκέφτηκε την Πλ. Ελευθερίας στον Κορυδαλλό, όπου επίσης συνομίλησε με τους καταστηματάρχες και τους πολίτες της περιοχής.

Τέλος, επισκέφτηκε στο Πέραμα τα εκλογικά κέντρα των υποψηφίων κ. Λαγουδάκου και Παρασκευόπουλου, οι οποίοι του εξέφρασαν τη στήριξή τους.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή