Το Halo 5 έρχεται στο Xbox One

Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014 18:03
UPD:18:04
xbox.com

Περισσότερα στοιχεία σχετικά με την πλοκή του Halo 5 δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, ωστόσο αναμένεται να δημοσιευτούν περισσότερες πληροφορίες κατά τη διάρκεια της έκθεσης E3, στο Λος Άντζελες.

A- A A+

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι ο πρώτος τίτλος της σειράς Halo, ειδικά για την κονσόλα νέας γενιάς Xbox One, θα κάνει την εμφάνισή του το φθινόπωρο του 2015.

Ο πλήρης τίτλος του video game είναι Halo 5: Guardians και σύμφωνα με την Bonnie Ross, γενική διευθύντρια της εταιρείας παραγωγής 343 Industries, ο τίτλος θα είναι πολύ μεγαλύτερο project σε σχέση με το προγενέστερο Halo 4.

Οι διαφορές θα εντοπίζονται τόσο σε ότι αφορά το περιεχόμενο αλλά και σε επίπεδο τεχνολογίας που θα χρησιμοποιηθεί, η οποία θα βασίζεται σε νέα, πιο ισχυρή μηχανή γραφικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Halo 4 λανσαρίστηκε το 2012 και αποτελούσε τον πρώτο τίτλο της νέας τριλογίας Halo, που αναπτύχθηκε από την 343 Industries, η οποία πλέον ανήκει στη Microsoft.

Επίσης, η Ross επιβεβαίωσε ότι η τηλεοπτική σειρά Halo, για την οποία η 343 Industries θα συνεργαστεί με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ, ενδέχεται να κάνει το ντεμπούτο της περίπου το ίδιο χρονικό διάστημα με το Guardians.

Περισσότερα στοιχεία σχετικά με την πλοκή του Halo 5 δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, ωστόσο αναμένεται να δημοσιευτούν περισσότερες πληροφορίες κατά τη διάρκεια της έκθεσης E3, στο Λος Άντζελες, όπου η Microsoft θα διοργανώσει ειδικό event στις 9 Ιουνίου.

Προτεινόμενα για εσάς