Νέο περιστατικό σημειώθηκε ανήμερα του Πάσχα όταν άνδρας τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι.
Σύμφωνα με το Action24, ο άνδρας διακομίστηκε με ιδία μέσα στον Ερυθρό Σταυρό, καθότι επρόκειτο για ελαφρύ τραυματισμό.
Όπως κατέθεσε ο ίδιος ο 35χρονος στο Αστυνομικό τμήμα Αχαρνών το περιστατικό έλαβε χώρα περί τις 14:00 το μεσημέρι, ενώ γιόρταζε στο πασχαλινό τραπέζι.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες η σφαίρα -περίπου 45 χιλιοστών- «πέρασε» δίπλα από το κεφάλι ενός άλλου ατόμου και στην συνέχεια, χτύπησε το αριστερό πόδι του 31χρονου.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












