ΣΥΡΙΖΑ: Τα καψόνια της τρόικας πάνε γάντι με το success story

Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013 15:12
UPD:15:36
FOSPHOTOS /Panayiotis Tzamaros
A- A A+

«Η κυβέρνηση τρέχει ασθμαίνοντας για να υλοποιήσει και την τελευταία υποσημείωση των απαιτήσεων της τρόικας», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την κατάθεση τροπολογίας για την ένταξη στην κινητικότητα καθηγητών με μεταπτυχιακά ή διδακτορικά, η οποία ήταν προαπαιτούμενο για την εκταμίευση της δόσης των 4 δισ. ευρώ.

Σε σχετική ανακοίνωση της Κουμουνδούρου αναφέρεται ότι «οι συνεχιζόμενοι εκβιασμοί και τα καψόνια για την καταβολή των δόσεων πάνε γάντι με το success story της κυβέρνησης της κοινωνικής και οικονομικής ισοπέδωσης».

«Οι απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων δεν είναι όμως ένα απλό καψόνι απέναντι στην κοινωνία. Είναι η συνέχιση του πολέμου που έχει κηρύξει η κυβέρνηση στα δικαιώματα και τη δημοκρατία, αλλά και σε κάθε προοπτική της χώρας για ανασυγκρότηση και ανάπτυξη», συνεχίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται βέβαιος ότι «κάθε νέα δόση και κάθε νέος εκβιασμός συνεπάγονται ακόμα μεγαλύτερες θυσίες για τον ελληνικό λαό, μεγαλύτερη ύφεση, ανεργία και φτώχεια».

 

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή