Αλ. Παπαρήγα: Επίθεση κατά του ΠΑΜΕ από παρακρατικούς

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011 16:51
UPD:17:03
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

A- A A+

«Κυβέρνηση, κόμματα, όσοι φοβούνται την ταξική πάλη νομίζουν ότι μπορούν να την καταστείλουν είτε με το καρότο και το μαστίγιο είτε με παρακρατισμούς», δήλωσε η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα σχετικά με τις σημερινές συγκρούσεις μελών του ΠΑΜΕ - κουκουλοφόρων.

Οπως είπε, «άλλη διέξοδος δεν υπάρχει από το να πάρει ο λαός στα χέρια του την υπόθεση». Η κ. Παπαρήγα υποστήριξε ότι κατά τις συγκρούσεις δεν έπρεπε να επέμβει η αστυνομία, καθώς εκτίμησε ότι «θα γινόταν ένα γενικότερο μπάχαλο».

Α. Παπαρήγα: To Σύνταγμα ανήκει στο λαό

Α. Παπαρήγα: To Σύνταγμα ανήκει στο λαό.

Το Σύνταγμα δεν ανήκει σε κανέναν, όποιος θέλει μπορεί να έρθει και να διαδηλώσει -απόδειξη ότι σε ένα σημείο εμφανίστηκαν και οι κουκουλοφόροι- υπογράμμισε, απαντώντας με αυτό τον τρόπο σε αιτιάσεις περί ιδιοποίησης του χώρου διεξαγωγής της σημερινής διαδήλωσης από το ΠΑΜΕ.

Η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ μίλησε τέλος για απειλές που διατυπώθηκαν σε sites του αντεξουσιαστικού-αναρχικού χώρου εν όψει της σημερινής διαδήλωσης, ενώ επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν πολλοί τραυματίες που μεταφέρθηκαν στον «Ευαγγελισμό» για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή