Skip to main content

Φεύγει ο Μόγες από τη Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν

Στην ανακοίνωση προέβη ο σύλλογος του Λονδίνου το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, με τον Λοπετέγκι να είναι ο αντικαταστάτης του

Ο Ντέιβιντ Μόγιες θα φύγει από τη Γουέστ Χαμ όταν λήξει το συμβόλαιό του στο τέλος της σεζόν, επιβεβαίωσε ο σύλλογος του Λονδίνου.

Η απόφαση να ανακοινωθεί η αποχώρησή του έρχεται μετά την βαριά ήττα των «Σφυριών» (0-5) από την Τσέλσι την Κυριακή, η οποία επέκτεινε τη σερί της χωρίς νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ σε εννέα αγώνες.

Μια δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα (6/5) από τον πρόεδρο Ντέιβιντ Σάλιβαν ανέφερε:

«Εκ μέρους όλων στη Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ, θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας στον Ντέιβιντ για τη συνεισφορά που είχε στον ποδοσφαιρικό σύλλογο κατά τη διάρκεια της θητείας του ως προπονητής».

Αντικαταστάτης του θα είναι ο Ισπανός Χουλέν Λοπετέγκι. Η συμφωνία δεν έχει υπογραφεί ακόμα αλλά ο Λοπετέγκι έχει αναδειχθεί ως η κορυφαία επιλογή και η Γουέστ Χαμ είναι κοντά στην απόκτησή του.

Ο Ίβηρας τεχνικός έχει απορρίψει πολλούς συλλόγους στην Premier League, τη La Liga και τη Σαουδαραβική Επαγγελματική Λίγκα από τότε που αποχώρησε από τη Γουλβς.