Η SEPTONA στην ΜΑΧ MEDIA GREECE

Ο λογιαριασμός της εταιρείας SEPTONA ανατίθεται στην Max Media Greece μετά από διαδικασία διαγωνισμού.
Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 14:39
UPD:14:39
A- A A+

Η Max Media Greece έχει τη χαρά να ανακοινώσει την νέα, στρατηγικής σημασίας, συνεργασία της με την αμιγώς Ελληνική εταιρία ειδών προσωπικής περιποίησης SEPTONA στον τομέα του Media Buying & Planning.

Ειδικότερα, η συνεργασία θα αφορά στη πλήρη κάλυψη της διαφημιστικής παρουσίας της SEPTONA  σε ραδιόφωνο και τηλεόραση, για όλα τα διαφημιζόμενα προϊόντα της εταιρίας, καθώς και στην κάλυψη των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρίας, αλλά και άλλες προγραμματισμένες ενέργειες σε συνεργασία με μεγάλες αλυσίδες super market.

Η SEPTONA ιδρύθηκε το 1975 και είναι μία 100% Ελληνική οικογενειακή εταιρία, από τις πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενες στην αγορά της προσωπικής περιποίησης, με μεγάλη γκάμα προϊόντων και εξαγωγική δραστηριότητα σε πάνω από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η εταιρία στηρίζει την ανάπτυξή της στη σύγχρονη τεχνολογία, στην ανώτερη ποιότητα των προϊόντων που παράγει και στο υψηλής τεχνογνωσίας ανθρώπινο δυναμικό.

Η Max Media είναι ένα 360ο Media Performance Agency. Μέσα από καινοτομίες, μοναδικά εργαλεία και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, εστιάζει στην μέτρηση του performance των καμπανιών με στόχο τη μεγιστοποίηση της διαφημιστικής επένδυσης.

 

Προτεινόμενα για εσάς