Ξεφορτωθείτε τα αρνητικά του 2020

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020 07:00
UPD:16:48
REUTERS/CARLO ALLEGRI
A- A A+

Μία ομάδα ανθρώπων στήθηκαν στην ουρά για να «πετάξουν» όλα όσα θέλουν να ξεχάσουν για το 2020, συμπεριλαμβανομένης, φυσικά, της πανδημίας του Covid-19 που σάρωσε τον κόσμο, στην ετήσια εκδήλωση «Ημέρα απαλλαγής» («Good Riddance Day») στην Times Square της Νέας Υόρκης.

REUTERS/CARLO ALLEGRI

Άνθρωποι περιμένουν στη σειρά για να «καταστρέψουν» έγγραφα που περιέχουν κάτι από όσα θα ήθελαν να ξεφορτωθούν από το 2020.

Μεταξύ των προτάσεων - αιτήσεων ήταν o Covid-19 και μερικές από τις πιο απαισιόδοξες πτυχές των νέων κοινωνικών κανόνων απόστασης και των συνηθειών εργασίας από το σπίτι που επιβλήθηκαν λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

REUTERS/CARLO ALLEGRI

Ένας άντρας σπάει μία πινιάτα με το 2020.

Η Times Square Alliance, η οποία προωθεί τις τοπικές επιχειρήσεις, διοργανώνει την εκδήλωση από το 2007 κοντά στο σημείο όπου η πέφτει η διάσημη μπάλα τις τελευταίες στιγμές του έτους την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να καταγράψουν τις δυσάρεστες αναμνήσεις της χρονιάς και να ρίξουν τα χαρτάκια σε έναν μεγάλου μεγέθους καταστροφέα εγγράφων.

REUTERS/CARLO ALLEGRI

Αναμνηστικές φωτογραφίες μπροστά από το σήμα "Move on 2020!" στην Times Square.

Άλλοι ποζάρουν για φωτογραφίες δίπλα στο σήμα «Φύγε 2020» («Move On 2020!»).

«Σκέφτομαι όλες τις παραμονές της Πρωτοχρονιάς που έχω βιώσει, αυτή η παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι ξεχωριστή», δήλωσε ο Τζόναθαν Μπένετ, ο οικοδεσπότης της φετινής περιορισμένης εκδήλωσης. «Όλος ο κόσμος χρειάζεται πραγματικά να έρθει το νέο έτος».

REUTERS/CARLO ALLEGRI

Ένας νεαρός ρίχνει στον καταστροφέα εγγράφων ένα κέιμενο με κάτι ππυ θέλει να πετάξει από το 2020.

Ο Τζόι Φέιξ, ένας 16χρονος μαθητής γυμνασίου που σταμάτησε για να παρακολουθήσιει την εκδήλωση, είπε κι αυτός ότι ήταν μια δύσκολη χρονιά. «Νομίζω ότι ήταν ψυχολογικά πιεστικό για όλους», είπε. «Αλλά νομίζω ότι όλοι είναι αισιόδοξοι για τη νέα χρονιά».

με πληροφορίες Reuters
 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή