Τόκιο 2020: Ικανοποίηση Μπαχ για Ολυμπιακό Χωριό και Στάδιο

Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020 14:07
UPD:14:11
REUTERS/POOL
A- A A+

Εγκωμιαστική ήταν η αναφορά του προέδρου της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, για το Ολυμπιακό Στάδιο και το Ολυμπιακό Χωριό του Τόκιο, που αναμένεται να φιλοξενήσει περίπου 11.000 αθλητές τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το καλοκαίρι του 2021.

«Θα λατρέψετε το Τόκιο 2020. Είναι πολύ συναισθηματικό. Φανταστείτε εννέα μήνες από τώρα, να έρχεστε εδώ μέσα. Έχει πολλή ατμόσφαιρα τώρα, ακόμα και όταν είναι άδειο. Είναι φανταστικό», δήλωσε.

«Βλέπετε ότι υπάρχει άφθονος χώρος, καλός φωτισμός και η θέα της Γέφυρας του Ουράνιου Τόξου. Οι αθλητές θα ερωτευθούν το Τόκιο» πρόσθεσε, δηλώνοντας ευχαριστημένος από τον άφθονο χώρο για κοινωνικές αποστάσεις στο Χωριό.

Ο Μπαχ επανέλαβε ότι αν υπάρξει εμβόλιο κατά της Covid-19 δεν θα είναι υποχρεωτικό για τους αθλητές, προς τους οποίους πάντως θα γίνει σύσταση να εμβολιαστούν.

«Δεν θα υπάρχει απαίτηση, αλλά θα ενθαρρύνουμε τους αθλητές να κάνουν εμβολιασμό επειδή είναι καλύτερο για την υγεία τους και είναι επίσης μια απόδειξη αλληλεγγύης με τους συναδέλφους τους αθλητές και με τον ιαπωνικό λαό», υπογράμμισε.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις