Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ διαβάζει την έναρξη της ιστορίας του Χάρι Πότερ

Πέμπτη, 07 Μαΐου 2020 00:40
UPD:00:40
A- A A+

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, ο κινηματογραφικός Χάρι Πότερ, διαβάζει -δυνατά και ενώ βρίσκεται στο σπίτι του- το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος» -του πρώτου από την κλασική σειρά της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.

Ο 30χρονος Βρετανός ηθοποιός, ο οποίος υποδύθηκε τον Χάρι Πότερ και στις οκτώ ταινίες, ξεκινά τις αναγνώσεις από το πρώτο κεφάλαιο, στο οποίο αφήνουν το μωρό Πότερ στο κατώφλι του σπιτιού του θείου και της θείας του.

Από τον καναπέ του, διαβάζει τις περίφημες πρώτες αράδες:

«Mr. and Mrs. Dursley, of number four, Privet Drive, were proud to say that they were perfectly normal, thank you very much».

Έως τα μέσα του καλοκαιριού, θα διαβαστούν και τα 17 κεφάλαια του βιβλίου -ένα κάθε εβδομάδα, και η ακρόαση θα είναι διαθέσιμη στο Spotify και στο wizardingworld.

Άλλοι που θα μας οδηγήσουν με τη φωνή τους στο σύμπαν του Χάρι Πότερ είναι ο Έντι Ρέντμεϊν, του «Fantastic Beasts» και οι Στίβεν Φράι, Νόμα Ντουμεζβένι, Ντέιβιντ Μπέκαμ και Ντακότα Φάνινγκ.

WIZARDING WORLD

Το «Harry Potter at Home» εγκαινιάστηκε από την «Wizarding Home Digital» και την ίδια τη Ρόουλινγκ ως απάντηση στην πανδημία, βοηθώντας παιδιά και γονείς την περίοδο του lockdown, προσφέροντας κουίζ, παζλ και πολλά άλλα.

«Γονείς, δάσκαλοι και όσοι φροντίζουν τα μικρά για να διασκεδάζουν και να έχουν ενδιαφέρον για πράγματα όσο είμαστε κλεισμένοι μέσα, μπορεί να έχουν ανάγκη από λίγη μαγεία, κατά συνέπεια είμαι ενθουσιασμένη που εγκαινιάζω το “Harry Potter at Home”» είχε πει η συγγραφέας τον Απρίλιο.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή