Τοπία της Ηπείρου «πρωταγωνιστούν» σε ταινία θρίλερ του Bollywood

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 09:01
A- A A+

Η κινηματογραφική βιομηχανία της Βομβάης, γνωστή και ως Bollywood, «ανακάλυψε» τα χιονισμένα τοπία του Ζαγορίου, τις μοναδικές κολυμπήθρες στο Πάπιγκο, την πολύχρωμη Πάργα και τα μαγευτικά τοπία στα Σύβοτα.

Οι παραπάνω τοποθεσίες, όπως και άλλα τοπία της Ελλάδας, αποτέλεσαν το φυσικό σκηνικό για τα γυρίσματα του θρίλερ υπό τον τίτλο «Mushkil».

Τα συγκεκριμένα τοπία αποσπούν τις καλύτερες κριτικές εδώ και λίγο καιρό που προβάλλεται η ταινία, δείχνοντας ότι η καλύτερη προβολή και διαφήμιση για έναν τόπο είναι ο κινηματογράφος. Ο φημισμένος Ινδός παραγωγός Ραβίντερ Ντάρια επέλεξε να πραγματοποιήσει στην Ήπειρο μεγάλο μέρος των γυρισμάτων του θρίλερ.

ZEE MUSIC COMPANY

Πρόκειται για ταινία τρόμου, η οποία «παντρεύει» την Ανατολή και τη Δύση, προβάλλοντας ταυτόχρονα τις μοναδικές εικόνες του ηπειρώτικου τοπίου. Ο Ντάρια δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον ινδικό κινηματογράφο και οι ταινίες του έχουν σημειώσει μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες.

Για τα γυρίσματα της ταινίας είχαν έρθει στην Ελλάδα 45 άτομα από την Ινδία -παραγωγοί, σκηνοθέτες, ηθοποιοί, και άλλοι.

Ανάμεσά τους, οι διάσημοι Ινδοί ηθοποιοί Κουνάλ Ρόι Καπούρ και οι τρεις νεαρές ηθοποιοί Νάζια Χουσεΐν, Αρτσένα Σαστρί και Σάφακ Ναζ.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή