Περιφερειάρχης αν. Μακεδονίας - Θράκης: Ημέρα ικανοποίησης και ευθύνης

Τρίτη, 04 Ιουνίου 2019 12:30
UPD:12:32
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΟΥΔ
A- A A+

Την ικανοποίησή του για την απόφαση των πολιτών και να τον επανεκλέξουν περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Χρήστος Μέτιος, ευχαριστώντας τους ταυτόχρονα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο έργο που επιτέλεσε και το πρόγραμμα που παρουσίασε προεκλογικά. Ο κ. Μέτιος επανεκλέχθηκε τη δεύτερη Κυριακή με ποσοστό 50,8%.

«Για την παράταξή μας σήμερα είναι μέρα ικανοποίησης και ευθύνης» δήλωσε ο Χρήστος Μέτιος, ο οποίος επανεκλέχθηκε περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στον β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο κ. Μέτιος εξέφρασε την ικανοποίησή του «γιατί μετά από έναν δύσκολο προεκλογικό αγώνα, οι πολίτες αξιολόγησαν θετικά τις προσπάθειές μας για την ανάπτυξη της Περιφέρειάς» και πρόσθεσε: «Έχουμε χρέος να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με την ίδια αποφασιστικότητα για το καλό των πολιτών και του τόπου μας. Θα εργαστούμε όλοι μαζί».

Την ανάγκη συνεργασίας σε όλους τους τομείς εξέφρασαν με δηλώσεις τους και οι δυο δήμαρχοι στις πρωτεύουσες των νομών της ανατολικής Μακεδονίας.

Ο δήμαρχος Δράμας, Χριστόδουλος Μαμσάκος, που επανεκλέχθηκε τη δεύτερη Κυριακή με ποσοστό 53,79%, τόνισε ότι όλα αυτά τα χρόνια πορεύτηκε μαζί με τον κόσμο με στόχο την πρόοδο και την ευημερία όλων.

«Το αποτέλεσμα των εκλογών συνιστά μια ξεχωριστή τιμή για εμένα, η οποία συνεπάγεται μια τεράστια ευθύνη για να πάμε κι άλλο τη Δράμα μας μπροστά» ανέφερε για να συμπληρώσει: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής μας, τους συνεργάτες μου και τους εθελοντές για τον μεγάλο και ποιοτικό αγώνα που δώσαμε. Θέλω να συγχαρώ όλους τους ανθυποψήφιους δημάρχους και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων με τους οποίους, όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια, είχαμε ανοιχτή διάθεση για συνεργασία και σύνθεση απόψεων με γνώμονα το όφελος των δημοτών μας».

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, που εκλέχθηκε τη δεύτερη Κυριακή με ποσοστό 61,82%, υπογράμμισε την ανάγκη της δημιουργίας ενός δικτύου επικοινωνίας του δημότη με τη διοίκηση του δήμου, ώστε να υπάρχει καλύτερη και αποδοτικότερη συνεργασία με στόχο την επίλυση των προβλημάτων. 

Ο κ. Μουριάδης επισήμανε ότι η επόμενη μέρα απαιτεί δουλειά με οργάνωση και συνέπεια για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων του δήμου που χρονίζουν, ενώ επισήμανε ότι στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο απαιτείται η συμμετοχή όλων των παρατάξεων ώστε μαζί να συναποφασίζουν για το μέλλον της πόλης.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή