Ημέρες Υγείας 2018: «Εσείς ρωτάτε, οι ειδικοί απαντούν»

Πέμπτη, 03 Μαΐου 2018 11:59
UPD:12:04

Συνέδριο - πολυθεματική εκδήλωση στον χώρο της υγείας, «το οποίο στοχεύει στη σωστή και άμεση ενημέρωση του κοινού από τους ειδικούς της υγείας», διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 40 ειδικών επιστημονικών ιατρικών εταιρειών, όπως και Συλλόγων Ασθενών.

Πρόκειται για τις «Ημέρες Υγείας 2018», που θα πραγματοποιηθούν στο Ζάππειο Μέγαρο, από τις 11 έως τις 13 Μαΐου και θα δώσουν την ευκαιρία στο ευρύ κοινό να επικοινωνήσει ανοιχτά με τους ιατρούς και ειδικούς επαγγελματίες υγείας, υποβάλλοντας ερωτήσεις σε θέματα υγείας που το απασχολούν.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Ζαππείου Μεγάρου σε παράλληλες δράσεις –ομιλίες –στρογγυλές τράπεζες, όπως και σε workshops (πρακτικές ασκήσεις), με τη συμμετοχή γιατρών και κοινού.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα δοθεί επίσης η δυνατότητα στους επισκέπτες να επωφεληθούν από τις προσφορές με δωρεάν κουπόνια για πακέτα εξετάσεων, μαστογραφία, ΠΑΠ τεστ, αιματολογικές και μικροβιολογικές εξετάσεις, κ.ο.κ., προσφορά από εργαστήρια μη  κερδοσκοπικών φορέων και από διαγνωστικά κέντρα σε χρόνο που θα επιλέξουν οι επισκέπτες.

Η εκδήλωση τελεί μεταξύ άλλων υπό την αιγίδα των Δήμου Αθηναίων, Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Ιατρικής Εταιρείας Αθηνών.

Περισσότερες πληροφορίες: www.imeresygeias.gr

Χορηγός επικοινωνίας: Ναυτεμπορική 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή