Μ. Σπυράκη: Πρωθυπουργός της λάσπης και της συκοφαντίας

Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2017 14:46
UPD:14:48
Νέα Δημοκρατία

«Ο πρωθυπουργός των φόρων Αλέξης Τσίπρας γίνεται και πρωθυπουργός της λάσπης και της συκοφαντίας», ανέφερε η εκπρόσωπος της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη, σχολιάζοντας την ομιλία του Πρωθυπουργού στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ακόμη, περνώντας στην αντεπίθεση για τα ζητήματα διαφθοράς, με αφορμή τη σκληρή γλώσσα που χρησιμοποίησε ο κ. Τσίπρας για τις αποκαλύψεις των Paradise Papers, η κ. Σπυράκη τον κατηγόρησε ότι «προσπαθεί να υποδυθεί και πάλι τον “Ρομπέν των φτωχών”:

- Όταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος πρωταγωνιστεί σε σκάνδαλο με μεσάζοντα “μαϊμού” για την πώληση εξοπλισμού στη Σαουδική Αραβία. 

- Όταν μέτοχος στην “Αυγή” είναι off shore εταιρεία.

- Όταν κορυφαίος υπουργός του ο κ. Νίκος Παππάς συνεργάζεται με ειδικούς στις off shore, όπως ο κ. Αρτέμης Αρτεμίου».

Ακόμη, σημείωσε ότι «ο κ. Τσίπρας προκαλεί ξανά τη νοημοσύνη των πολιτών με τις νέες υποσχέσεις του για πάταξη της φοροδιαφυγής όταν οι υπουργοί του ομολογούν ότι η κυβέρνηση διέλυσε συνειδητά τη μεσαία τάξη και έκανε τους φτωχούς φτωχότερους. 

«Και μιας και μιλάμε για κεφάλαια στο εξωτερικό μπορεί να απαντήσει ο κ. Τσίπρας για ποιο λόγο κορυφαίοι υπουργοί του εξακολουθούν να έχουν τα λεφτά τους εκτός Ελλάδος με συμμετοχές στην Blackrock, την JP Morgan και άλλους χρηματοοικονομικούς κολοσσούς;», διερωτήθηκε η εκπρόσωπος της Ν.Δ. και κατέληξε: «Για όλα αυτά τι έχει να απαντήσει ο κ. Τσίπρας;».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή