Η ΕΠΟ καταδίκασε το συμβάν στο Φάληρο

Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 14:57
UPD:15:34
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδίκασε το θλιβερό επεισόδιο που σημειώθηκε χθες στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον ανηλεή ξυλοδαρμό φιλάθλου από δεκάδες οπαδούς, επειδή ο άτυχος άνδρας φορούσε φανέλα του Παναθηναϊκού.
 
«Εκ μέρους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είναι αυτονόητη η καταδίκη του περιστατικού ωμής βίας που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Εθνικής με το Γιβραλτάρ», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ.
 
«Οι χούλιγκαν, πάντως, έλαβαν ήδη μία άμεση απάντηση από τους φίλους και τις φίλες της Εθνικής που βρίσκονταν στο γήπεδο, οι οποίοι αποδοκίμασαν με έμφαση την αποτρόπαια επίθεση σε έναν φίλαθλο. Ήταν από τις σπάνιες φορές που η υγιής πλειοψηφία απάντησε στην αρρωστημένη μειοψηφία, αλλά όχι και η μοναδική που η φωνή της στοιχειώδους λογικής ενώνει την ποδοσφαιρική Ελλάδα», υπογραμμίζεται επίσης.
 
Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Ο βίαιος οπαδισμός και το μίσος, δεν έχουν καμία θέση στο ποδόσφαιρο. Οι δε εκφραστές του δεν έχουν θέση στο γήπεδο, αλλά εκεί που τους αξίζει να βρεθούν όταν ολοκληρωθεί το έργο των αστυνομικών και των δικαστικών αρχών».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις