Λεμονής: Κάναμε καλή προσπάθεια

Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017 00:37
UPD:14:54
Eurokinissi Sports/LATO KLODIAN

Ο Τάκης Λεμονής έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του απέναντι στη Γιουβέντους, όχι όμως και από το από το αποτέλεσμα, αφού η ήττα αφήνει το ίδιο πικρό συναίσθημα όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος. 

«Μας δόθηκε σε κάποιες στιγμές του αγώνα η ευκαιρία να ζητήσουμε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε την εικόνα της ομάδας συνολικά. Είχαμε μόνο δύο προπονήσεις και προσπαθήσαμε να δούμε πώς θα αμυνθούμε για να βγούμε στην αντεπίθεση», δήλωσε ο 57χρονος τεχνικός.

«Η ομάδα έκανε καλή προσπάθεια, αλλά είναι γλυκόπικρη η γεύση. Μπήκα στα αποδυτήρια και είπα στους παίκτες ότι έκαναν καλή προσπάθεια, κι αυτό το νιώσαμε όλοι μας. Όταν χάνεις δεν μπορείς να είσαι χαρούμενος», πρόσθεσε ο -για τέταρτη φορά-επανακάμψας στον «ερυθρόλευκο» πάγκο προπονητής. 

«Έχουμε ένα ποιοτικό ρόστερ και πρέπει να μεταδώσουμε κάποια πράγματα στους παίκτες πολύ γρήγορα. Ο σκοπός μας ήταν να κλέψουμε μπάλες, εκεί είχαμε εστιάσει και το καταφέραμε αρκετά καλά βγαίνοντας 3-4 φορές με καλές προϋποθέσεις σε κενούς χώρους», εξήγησε για τον τρόπο που προσέγγισε τον αγώνα.

Και ολοκλήρωσε λέγοντας: «Δεν είναι εύκολο όμως απέναντι σε τόσο ποιοτικούς παίκτες που αν βρουν ένα μέτρο μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά. Πριν το γκολ είχαμε έτοιμη την αλλαγή του Μπεν, θα αλλάζαμε κάπως το σχηματισμό. Με την είσοδο του Ιγκουαΐν ο Μάντζουκιτς πήγε στα πλάγια και ξέραμε ότι θα έχουμε ένα πρόβλημα με τα ύψη».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις

Δεν υπάρχουν αθλητικές μεταδόσεις σήμερα.