ΚΚΕ: Ο Πρωθυπουργός προκαλεί τη νοημοσύνη του λαού

Κυριακή, 09 Απριλίου 2017 13:51
UPD:15:21
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
A- A A+

«Οι αναφορές στις δήθεν "επιτυχίες" της διαπραγμάτευσης προκαλούν τη νοημοσύνη του λαού, ο οποίος θα έρθει αντιμέτωπος με ένα νέο γύρο επίθεσης, με τη μείωση του αφορολόγητου, τη νέα περικοπή στις συντάξεις, την επέκταση των ιδιωτικοποιήσεων κλπ», αναφέρει το ΚΚΕ, σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι «το παραμύθι των "αντιμέτρων" δεν πείθει κανέναν, όχι μόνο γιατί δεν θα αναπληρώνουν τις τεράστιες νέες απώλειες, όχι μόνο γιατί θα αφορούν ψίχουλα προς την πιο ακραία φτώχεια που η ίδια τους η πολιτική μεγαλώνει, αλλά κυρίως γιατί η μερίδα του λέοντος των "αντιμέτρων" θα κατευθύνεται στο κεφάλαιο, μέσω της μείωσης της φορολογίας του και της επιδότησής του για φθηνούς και αναλώσιμους εργαζόμενους».

«Ο λαός έχει πείρα και για να δει τη νέα παγίδα που του στήνουν, αλλά και για να οργανώσει πιο αποφασιστικά την πάλη του ενάντια σε παλιά και νέα αντιλαϊκά μέτρα, ΕΕ-κεφάλαιο και τις κυβερνήσεις που τους υπηρετούν», συμπληρώνεται. 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή