Θεσσαλονίκη: Φωταγωγήθηκε το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας για τη χρυσή Ολυμπιονίκη και φοιτήτριά του, Άννα Κορακάκη

Τρίτη, 09 Αυγούστου 2016 23:37
UPD:23:45
EPA/ARMANDO BABANI

«Η έπαρση της ελληνικής σημαίας στον υψηλότερο ιστό και η ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου μπροστά σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, χάρις στον θρίαμβο της φοιτήτριάς μας αποτελεί δικαίωση που αφορά όλους μας», τόνισε ο κ. Ζαπράνης.

A- A A+

Οι εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη φωταγωγήθηκαν το βράδυ της Τρίτης, κατόπιν εντολής του πρύτανη, καθηγητή Αχιλλέα Ζαπράνη, λίγη ώρα μετά από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 25 μέτρα της σκοποβολής στην Ολυμπιάδα του Ρίο, από τη φοιτήτρια του ιδρύματος Άννα Κορακάκη.

«Η έπαρση της ελληνικής σημαίας στον υψηλότερο ιστό και η ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου μπροστά σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, χάρις στον θρίαμβο της φοιτήτριάς μας», τόνισε ο κ. Ζαπράνης, «αποτελεί δικαίωση που αφορά όλους μας: Την ίδια την 'Αννα Κορακάκη και την οικογένειά της, τον ελληνικό λαό που στηρίζει τις προσδοκίες του για μια καινούργια πορεία ανάπτυξης στην νεολαία μας, τα σχολεία και τους δασκάλους της Ελληνίδας πρωταθλήτριας και ιδιαίτερα το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο οποίο δραστηριοποιήθηκε με επιτυχία, τόσο στο πεδίο της επιστημονικής μάθησης, όσο και σ' αυτό του ευ αγωνίζεσθαι».

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή