Skip to main content

Ζέκα: «Κλειδί» η ισοφάριση»

«Η ισοφάριση του Άγιαξ άλλαξε τα μέχρι τότε δεδομένα του αγώνα», σύμφωνα με τον Κάρλος Ζέκα.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού εκτιμά ότι το γκολ του επιθετικού των Ολλανδών επέδρασε αρνητικά στη ψυχολογία της ομάδας, ενώ υπογράμμισε ότι η αποβολή του Ιβανόφ δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

Αναφερόμενος στην ήττα των «πρασίνων» στην πρεμιέρα του 7ου ομίλου του Europa League ο Πορτογάλος άσος επισήμανε: «Αρχίσαμε πολύ καλά, προηγηθήκαμε και στη συνέχεια δεχτήκαμε ένα γκολ από το πουθενά. Εκτός από αυτό το γκολ σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο ο Άγιαξ δεν έκανε απολύτως τίποτα, ούτε μας απείλησε. Ισοφάρισε, όμως, και οι παίκτες του γέμισαν με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού ήταν διαφορετική χάρις στο γκολ αυτό. Θεωρώ πως αυτό ήταν το κλειδί του ματς».

Σχετικά με την αποβολή του Ιβανόφ σχολίασε; «Σε τέτοιο επίπεδο είναι πάντα δύσκολο να παίζεις με μία τόσο καλή ομάδα με παίκτη λιγότερο. Για μας πραγματικά ήταν πολύ δύσκολο. Συνέβη όμως αν και ακόμα δεν έχω καταλάβει αν ήταν όντως κόκκινη κάρτα» και πρόσθεσε για το ίδιο θέμα: «Ο συμπαίκτης μου, μου είπε ότι δεν ήταν όμως ο διαιτητής έκρινε διαφορετικά και πήρε αυτή την απόφαση. Ήταν μία κακή απόφαση, όμως έπρεπε να συνεχίσουμε».

Για το ματς που ακολουθεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ανέφερε: «Το παιχνίδι με τον Άγιαξ τελείωσε και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό της Κυριακής για το πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Υπάρχει καιρός μέχρι τον επόμενο αγώνα στο Europa League κι όταν έρθει η ώρα θα ασχοληθούμε με αυτό.»