Skip to main content

Μπάσκετ: Κανένα πρόβλημα με Κύμη ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα στην Εύβοια απέναντι στην Κύμη, της οποίας επιβλήθηκε με χαρακτηριστική ευκολία (85-56) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, σημειώνοντας την πρώτη νίκη στη φετινή Α1 Ανδρών.

Η διαφορά δυναμικότητας κάλυψε τις απουσίες των Σπανούλη, Παπανικολάου, Τιλί, αλλά και τον τραυματισμό του Μάντζαρη στη διάρκεια της συνάντησης.

Με τον Χόλις Τόμπσον να σκοράρει τους 16 από τους πρώτους 28 πόντους των φιλοξενούμενων και τον Μιλουτίνοφ να είναι παραγωγικός μέσα στη ρακέτα, οι «ερυθρόλευκοι» έκλεισαν το ημίχρονο με διαφορά 20 πόντων (43-23) και ουσιαστικά τελείωσαν εκεί το παιχνίδι.

Ο Ρόμπερτς επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του, παίρνοντας 16:14 λεπτά συμμετοχής αλλά ήταν άστοχος (0/4 σουτ), μοιράζοντας πάντως 4 ασίστ.

Η ατυχία δεν λέει να εγκαταλείψει πάντως τον Ολυμπιακό, αφού σήμερα τραυματίστηκε στο δάχτυλο του αριστερού ποδιού ο Μάντζαρης, στη διάρκεια της πρώτης περιόδου και δεν χρησιμοποιήθηκε έκτοτε.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βρήκε την ευκαιρία για να δώσει χρόνο συμμετοχής στον νεαρό Αρσενόπουλο, ο οποίος σημείωσε 4 πόντους, ενώ ο Τολιόπουλος έπαιξε περίπου 15 λεπτά και είχε 11 πόντους, με 3/4 τρίποντα.