Skip to main content

Ξένος Τύπος: Πρώτο θέμα … τα δάκρυα του Ρονάλντο

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

«Πρώτο θέμα» στο μεγαλύτερο μέρος του διεθνούς Τύπου ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αυτή την φορά όχι για κάποιο γκολ που πέτυχε, ή για ενέργειά του, αλλά με αφορμή την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε από τον Γερμανό διαιτητή, Μπριχ, στο ξεκίνημα του αγώνα της Γιουβέντους με την Βαλένθια.

Μπορεί η «Μεγάλη Κυρία» να μην «πλήρωσε» την αποβολή του Πορτογάλου σταρ (πέρασε με «διπλό» στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League), ωστόσο, σε αυτό που στέκονται τα σημερινά (20/09) πρωτοσέλιδα ήταν η φάση που ο έμπειρος ρέφερι έστειλε στ΄ αποδυτήρια τον Ρονάλντο.

Η ισπανική «As» αναφέρει: «Ο Κριστιάνο αποβλήθηκε και έκλαψε. Είδε την κόκκινη γιατί τράβηξε ελαφρώς τα μαλλιά του Μουρίγιο.»

Στο ίδιο ύφος και το πρώτο θέμα της «Marca»: «Ο Κριστιάνο είδε την κόκκινη και έφυγε κλαίγοντας.»

Η «Mundo» αναφέρει: «Κόκκινη στον CR7 που έκλαψε.»

Η αγγλική «Daily Mail» γράφει: «Τα δάκρυα του Ρονάλντο! Είδε την κόκκινη και ενδεχομένως να χάσει την επιστροφή του στο “Ολντ Τράφορντ».

Η «Mirror Sport»: «Δεν θα επιστρέψει στο “Ολντ Τράφορντ” ο δακρυσμένος Ρον. Ο σταρ της Γιούβε αποβλήθηκε για “τράβηγμα μαλλιών”.»

Για σκανδαλώδη αποβολή του Ρονάλντο κάνει λόγο η ιταλική «Tutto Sport», ενώ η «Gazzetta dello Sport» στέκεται περισσότερο στη νίκη αναφέροντας «η Γιούβε των 10, δυνατότερη από τον διαιτητή.»

«Και χωρίς αυτόν» είναι ο τίτλος της «Corriere dello Sport» που προσθέτει: «Ο Κριστιάνο αποβλήθηκε μετά από μισή ώρα (για πρώτη φορά στο Champions League) και έφυγε δακρυσμένος.»

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.